Fraktfritt inom Sverige

Tillverkningen har finslipats i 150 år

American Optical har revolutionerat glasögontillverkningen sedan 1833. Ur grundaren William Beecher´s enkla och envisa filosofi "Jag kan göra det bättre" har AO lett utvecklingen och förändrat hur vi ser vår värld.
De första kantfria bågarna som utökade synfältet, de första flygarglasögonen, listan kan fortsätta. I samma anda fortsätter AO Eyewear att tillverka i USA, nu med ett dedikerat engagemang att göra bästa möjliga glasögon med hållbara metoder.

Processen

Kompromisslös standard

Med AO´s arv kommer orubbliga kvalitetskrav. AO´s hantverkare är skulptörer, maskinister och perfektionister i en och samma person. Varje AO-båge passerar genom rigorösa kvalitets-kontrollprocesser genom hela produktionen för att säkerställa att varje levererad båge håller högsta möjliga standard.

Amerikanska hantverkare

Det finns ingen maskin i världen som är så värdefull som en skicklig hantverkare. Varje AO-båge är handgjord i fabriken i Illinois. Processen blandar maskin och hantverk för att skapa bågar av högsta kvalitet

Resultatet

Den färdiga produkten blandar tidlös stil, noggrant framtagen komfort och kvalitet du kan lita på för livet. För oss är detta vad det innebär att vara "The True Original".